Over mijHi! ♥ 

Wat leuk dat je op de website van Savvy Stones terecht bent gekomen!
Ik wil mezelf graag aan je voorstellen! Ik ben Savannah, 27 jaar oud en ik woon in Leiden. Ik ben gek op dieren, boswandelingen, kruidenthee, orakelkaarten, chocolade... en natuurlijk edelstenen! 
Een aantal jaren geleden is mijn liefde voor edelstenen begonnen. Het begon met een paar kleine edelstenen, omdat ik benieuwd was naar de werking ervan. Het fascineerde mij ook hoe prachtig alle edelstenen waren. Als je zelf ook helemaal gek bent op edelstenen, dan herken je heel misschien wel de drang om steeds meer edelstenen te willen kopen. Ik wilde het liefst elk soort zien, voelen en ervaren. Mijn collectie werd dan ook snel heel groot. Ik gebruik edelstenen graag tijdens meditaties, maar ook draag ik ze graag bij mij als ik bijvoorbeeld ergens naar toe ga. 
Stiekem droomde ik al een hele lange tijd over het hebben van een edelstenen (web)winkel. Maar ik vond het erg spannend en daardoor bleef het slechts een droom. 2021 stond voor mij onder andere in het teken van werken aan mijn zelfvertrouwen. Mezelf minder aantrekken van wat anderen van mij vinden of wat anderen van mij verwachten. Ik mag mijn dromen waarmaken!
Ik voel zo veel liefde voor edelstenen en dit wil ik ontzettend graag met anderen delen! Ik heb de afgelopen jaren dan ook mijn best gedaan om veel kennis te vergaren over edelstenen. Ik weet dat er nog zo veel meer te leren valt, maar dat maakt dit proces en dit werk dan ook juist ontzettend leuk!
Mijn wens is om veel mensen blij te mogen maken met mooie stukken uit de natuur, in de hoop dat ze je mogen ondersteunen, zoals ze dat bij mij hebben gedaan. Want dat gevoel is werkelijk magisch!
Zijn er meer dingen die je wilt weten over mij of over Savvy Stones? Neem gerust contact op en ik beantwoord je vragen heel graag!
Liefs, Savannah